بهترین راهکار حل مشکل قطعی برق
بهترین راهکار حل مشکل قطعی برق
Blog Article
شرکت صنایع کوپله رعد یکی از معتبرترین مراکز ارائه دهنده انواع ژنراتورهای برق صنعتی در ظرفیت های مختلف می باشد که کیفیت محصولات خود را تضمین می کند. محصولات این مجموعه متعلق به برندهای معتبر دنیا بوده و از بهترین آنها می توان به دیزل ژنراتور کامینز، دیزل ژنراتور ولوو اشاره کرد.
با دانستن این دو عامل می توانیم بفهمیم که باتری تحت آمپر مصرف کننده چند ساعت قادر است انرژی لازم را تامین کند.
برق اضطراری در ساختمانهای مسکونی، اداری و تجاری یکی از مهمترین عوامل تأمین آسایش و ایمنی ساکنان است. قطع ناگهانی برق میتواند سیستمهای آسانسور، روشنایی اضطراری، تجهیزات امنیتی و حتی وسایل ارتباطی را از کار بیندازد.
سیستمهای برق اضطراری بیمارستانی باید از قابلیت اطمینان بالا و زمان پاسخ دهی سریع برخوردار باشند. ژنراتورهای صنایع کوپله رعد با طراحی اختصاصی و بهره گیری از فناوریهای مدرن بهترین گزینه برای شما هستند.
به هر سیستمی که موقع برق رفتگی، از منبع دیگری استفاده کرده و برق تامین کند، برق اضطراری میگویند. برق اضطراری، برقیست که موقع برق رفتگی، جایگزین برق اصلی میشود.
بسته به اندازه و فناوریهای به کار برده شده، یک یو پی اس قادر است از یک کامپیوتر تا تجهیزات کل یک دیتاسنتر محافظت کند. دیتاسنترها معمولا به صورت شبانهروزی در حال فعالیت هستند تا تبادل اطلاعات به سرعت و بدون ایجاد مشکلی صورت بگیرد.
حتی ممکن است اختلال در عملکرد این دستگاهها موجب آسیبدیدن دستگاه UPS بیماران و بروز خطرات جانی شود. با توجه به این نکات ما ملزم به استفاده از منبع تغذیه بیوقفه برای بیمارستانها، آزمایشگاهها و مراکز درمانی هستیم.
استفاده از این روشها بسیار سودمند بوده و هیچگونه آلودگی زیستی به وجود نمی آورد. این منابع دائمی بوده و نگرانی در مورد قطعی برق نخواهید داشت.
به عبارت دیگر، در شرایط قطع برق این دستگاه ها به عنوان تامین کننده جانبی انرژی الکتریکی عمل می کنند.
از قفل الکترونیکی برای جلوگیری از دستکاری دستگاه توسط افراد غیرمجاز استفاده شود.
تابلو مخصوص برای ورودیها و خروجیهای دستگاه در نظر گرفته شود.
جهت شارژ باتری برای سیستم برق کمکی در قایقها و یا تامین برق چراغهای راهنمایی استفاده میشوند.
این موضوع یعنی یو پی اسهای اینتراکتیو در شرایط نرمال، برق ورودی را از طریق فیلتر نویز و تنظیمکننده ولتاژ به تجهیزات متصل میرسانند و در همین حال نیز اینورتر باتری آنها را برای استفاده اضطراری در هنگام قطعی شارژ میکند.
سلول های خورشیدی هزینه اولیه راه اندازی بالاتری داشته ولی موتور های دیزلی هزینه اولیه به نسبت کمتری دارند. از طرف دیگر بر خلاف سلول های خورشیدی، هزینه نگهداری دیزل ژنراتور نسبتا بالاتر است.